Ofrivillig paus

Har varit fullt upp det senaste så bloggen har hamnat åt sidan. Tänkt många gånger att nu ska jag blogga men kommer sen på att jag har inget roligt att blogga om. De enda jag gjort det senaste är att jobba och träffa vänner, även träna Cookie mycket. Har faktiskt varit iväg på en agilitytävling med Cookie, där resultatet blev väldigt dåligt men känslan var riktigt bra. Så inget att hänga läpp över för jag är supernöjd med min pärla!

Idag är en sån dag det inte kommer hända någonting, tänkte ta ut hundarna på en promenad i skogen för det verkar vara fint väder ute. Även imorgon är en dag utan något planerat, gillar att ha saker planerade och veta att jag ska göra något speciellt. Blir annars att jag bara ligger i kvar i sängen och slöar..

Hästarna går lite på halvfart just nu, Hickan var lite halt för några dagar sedan. Tror hon sträckt sig för de har bytt till en större hage och då kanske de busat lite. Hoppas på att komma igång med alla tre snart. Önskar jag hade mer ork och lust med saker, orken är som bortblåst.

Hör av mig igen när något roligt har hänt!

268482_1669232389751_6254791_n

You may also like

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *